mandag 25. april 2011

Siste dagen i påska

Siste dagen i årets påske betyr påskeferieslutt og hverdag i morra førr mange. Æ hadde påskeferie tidlig æ - palmehelga fram til skjærtorsdag va vi på hytta til mamma og pappa i Beiarn. Så har æ har arbeidshelg, 4 netter, og gikk av i morrest. Så når alle andre går til jobb og vanlig hverdag i morratidlig har æ fri i to daga. Hadde ikke verdens beste vær mens vi va på hytta, men to av dagan va det fint nok vær til at vi kom oss på fjellet på ski. Ellers kosa vi oss på hytta med gooood mat, strikking, radiobingo, Scrabble, hjemmelaga Quiz (som æ og Marius vant), masse godis, film på tv og ellers bærre kooos.

Her e bilda fra påska:


Mamma sitt å strikka ferdig Marius-gensern til ho Ragnhild - Og her e den heilt ferdig. 


Matching sisters
Superfine gensera, ikke sant?



Ut på tur, aldri sur! Selv om det pessregna.





Det her blei tatt på skituren på Beiarfjellet på tirsdag. På tur innover til den lille hytta vi har midt oppå fjellet. Nydelig vær og godt skiføre.



På onsdag va det litt meir overskya, men hadde alikavell en superfin skitur

      

Kaffekoking og hyttebok-skriving på Granheia



Marius hadde fyrt i ovnen og blei "litt" sotat.
Så ut som han hadde den blåveisen.



                          
Ragnhild tok en formiddagshvil ilag med Ecko på stuegulvet, og seinere tok Marius middagshvilen ilag med Ecko på kjøkkenet


Fiiiine Ecko, va litt sliten etter mange påsketura



Har hatt ei kjæmpefin påske!
Nu begynn det og å bli vår her i Mosjøen. Det e så deilig at det begynn å bli varmere og mindre snø. Kan vær meir ute og sykle heile tia istedeførr å bruk biln. Får så mye meire energi når det bli vår!








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar