lørdag 14. mai 2011

Grilling, "Kubb" og sommerkos!

Siden vi ikke regna med at sommerværet vi har nu tidlig i mai kommer til å var så veldig lenge, ihvertfall ikke sammenhenganes fram til den ordentlige sommertn kommer, må vi utnytt varmen til det fulle.
Tirsdags formiddag gikk æ, Elisabeth og Ecko tur til tv-tårnet i sola. Va så varmt og fint. Så dro vi og træna på Friskhuset, og hadde ei bra treningsøkt, selv om det va altførr varmt til å yt max. Etter treninga grilla vi hos Elisabeth og Eivind, og så va det klart førr "Kubb".

Vi delte inn lagan i kjemperettferdige - jentan mot guttan, og etter klarering av regla og en prøverunde va vi ready to go.
Guttan va litt flinkere enn oss, men æ og Elisabeth fant ut ka som va styrkan og svakhetan vårres, og fikk til et ganske bra spæll. Kjæmpearti va det! Og det bæste av alt: VI VANT TO KAMPA!!! At guttan vant over oss de andre rundan gjor ingenting, førr de kampan vi vant, vant vi skikkelig! Og gleden over å slå guttan to ganga va myyye større enn sorgen og sinne over å tap resten. Ligg liksom litt i kortan at guttan skal vinn over jentan i sånne sportslige konkurransa. Så trur det føltes litt ille førr guttan å tap mot jentan!Her e onsdagens armbilde.
Hevelsen va på tur ned, men så gjor det bærre meir og meir ondt. Stakkars kjærestn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar