mandag 2. mai 2011

Våååår i Mosjøen!

Det e så deilig at det e begynt å bli skikkelig vår her i Mosjøen. Har vært så fint vær de siste dagan, masse sooool! Fortsatt endel kald vind, og kaldt om natta. Da bikka det tydeligvis under null, førr det e frost enkelte netter. Men sola varma så godt om dagen, og fuglan kvitra og måsen hyla.

Har vært litt lite trening på mæ nu etter påskeferien, nakken har slått sæ vrang igjen - håpa bærre ikke det e betennelsen som e på tur tilbake. Men har vært mye ute og sykla. Hadde søskenbarnet mitt, Ida, på på overnatting i forrigeuka og da benytta vi finværet til å sykle både når ho skulle på skola og når ho skulle hjem fra skola. Så godt å kom sæ opp tidlig og beveg sæ litt.
Har vært på trening i dag da, fikk motivert mæ til å bli med når Marius skulle. Så nu har æ vel kommet igang igjen. Men turte ikke træn arman pga at nakken e ond. Håpa æ kommer mæ på trening fleire gang denne uka, men har full arbeidsuke, med fire nattevakta på rad fra i kveld av, så da e det ikke bestandig like enkelt å ha overskudd. Men fredagsmorran e bankers. Da bli rett på Body balance når æ e ferdig på jobb. Det e så deilig å træn etter jobb, fær hjem å dusj og legg sæ noen tima før æ tar ordentlig helg.

I helga som va va vi og grilla litt utførr byen atme fjorden. Elisabeth og Eivind, Marte og Andreas, Silje og Øyvind, og æ og Marius og Ecko. Va fantastisk fint, selv om æ ikke hadde smurt mæ med solkrem og blei ganske solbrent. Tenkte ikke på at sola stekte så mye når æ satt der med to ullgensera i den kjølige sjølufta. Va veldig flott når det va fest på kvelden og æ så ut som en tomat. Men men: "man lærer så lenge man lever". Nu kommer æ til å husk solkrem resten av våren/sommeren ihvertfall.

Her e nån bilda fra den flotte turen vårres:


 Eivind og Elisabeth

Silje (med baby i magen) og Øyvind chilla i sola

 
Kjærestn passa grillen og æ sooola mæ


"Idyll"
Silje, Marius, Andreas, Øyvind, Marte og Ecko


Hvis æ får tillatelse fra de andre skal æ legg ut et par bilda fra den fantastiske festen vårres seinere. Hadde så utrulig arti. Nåkka anna går ikke ann ilag med den fantastiske gjengen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar