mandag 29. august 2011

Snart slutt på sommern førr denne gang..

Nu e det veldig lenge sia æ har skrevet noe her på bloggen. Har vært sommerferie og flyttekaos her, så har blitt lite tid til oppdatering. Nu e vi nu endelig ordentlig i hus, selv om småting ennu gjenstår her og der, og Marius har kommet igang med taklegging. Akkurat nu sitt æ bærre å hør på dunkinga fra taket, og ikke nok med at Marius dunka og snekra, men han har fått hjelp hos en kompis til å hjelp sæ med snekringa, så de banka i kor oppå taket.
Begynn som sagt å kom iorden inne i huset, men småting gjenstår ennu.
Må få hengt opp bilda her og der, og rydda kontoret førr det e foreløpig lagringsplass førr eksa og stæsj vi ikke har fått pakka ut ennu. Ellers e det blitt ganske bra her, bortsett fra stua.. Den skal pusses opp ordentlig når vi får bytta vinduan her, forhåpentligvis til neste sommer, men e en risiko førr at det bli sommern etter sia vi skal ta drenering og bordkledning også. Så vi får bærre lev med fargen og malingsstria ennu ei stund. Men vi må nu få gjort den litt finere enn den e akkurat nu uansett. Vi har jo en hjørnesofa som e speilvendt ifht stua, ser heilt teit ut, så den må bort. Det e kjæmpesynd førr den blei kjøpt i fjor, og vi har mått selg den førr nesten halv pris. Folk e ikke interessert i betal noe særlig førr brukte møbla, selv om de ikke e gammel, så har satt ned prisen endel ganga før vi fikk interesserte. Nu e den solgt (heldigvis, så vi kan få ny) og i dag bli den henta. Så da bli vi fri førr sofa lenge. Må få fort oss å bestill ny sofa, va å så på en i dag, men det tar uansett 5-6 uka fra man bestill til man får den. Men æ kjøpte mæ en gyngestol her om dagen da, brukt, men ser ikke sånn ut, opprinnelig fra Ikea. Den e veldig fin :) Så æ får sitt å gyng i den i stua, mens Marius snekra på taket :p
Vi har nu foresstn ikke tv heller førr øyeblikket, så æ må jo ikke nødvendigvis sitt her i stua..
Marius måtte skru ned parabolden når har satt opp stillaset, og har ikke får lagt ledninga til kabel-tv inn ennu, så æ kan nu egentlig bærre sitt oppe i sofaen (i det som skal bli tv-stue når vi får kjøpt en til tv) sia æ uansett bærre sitt på pcen uansett. :)

Må nu få tatt noen bilda nu når ting begynn å kom på plass (og æ har rydda litt) så skal æ legg ut.
Skal og få lagt ut litt sommerbilda, selv om sommerferien stortsett har bestått i Bodø-tur (førr å få ordna leiligheta i Bodø som vi solgte) og Ikea i Trondheim-tur  (førr å kjøp masse møbla og stæsj. Vi har nu hatt en og anna hyttetur også da, og har jo hatt superfint vær i sommer, så skal absolutt ikke klag.

Klæm

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar