fredag 21. september 2012

Nuh, skal det bli meir blogging!!!

Etter å ha forskjømt bloggen i over et år, må æ begynn å skriv litt meir og legg ut litt bilda så dokker venna og familie som e litt langt unna oss kan følg litt med.


Siste året har det jo skjedd en del. Men skal ta det ganske kjapt:

Besteste guttn Ecko måtte vi avliv i oktober i fjor. Han va så plaga med kløe og etter kortisonkura og diverse andre kura så va det beste førr han å få slipp å plages. <3 Ecko <3 Håpa han har det bedre der han e nu <3


Siste året har æ jo og gått gravid, og fikk verdens fineste lille babygutt, Jakob, 9. mars. Jakob kom neste 5 uka før tia, etter at vannet mitt plutselig gikk og æ etter noen daga på sykehuset blei satt igang med drypp. Ingenting galt med han, så vi va kun på sykehuset 3 netter med han før vi fikk dra hjem. Jakob va 2370 g og 47 cm lang når han blei født. Litt liten, men tok fort igjen både vekt og lengde. Og det e ingenting å si på utviklinga hannes. Tia har gått så fort, nu e Jakob over 6 mnd. <3 E heilt fantastisk å vær mamma, kan ikke beskrives. Heile livet e snudd på hodet, men alt e liksom falt på plass, og det e liksom akkurat sånn som det skal vær nu.
Her va æ 34 uka på vei, bærre halvanna uke før Jakob kom. Marius som har tatt bildan i studio. Flaks at vi fikk tatt de før magen va borte.

Og her e guttn som lå i magen min:

Huset e også i full forandring. Ser ut som e byggeplass rundt heile huset, men e jo det det e. Marius har jobba som en helt heilt seinvåren og sommern, og hold nu på med nytt prosjekt før vintern sett inn. Først va det drenering rundt huset som va oppgaven. Det viste sæ at muren va så ødelagt, så det blei endel meir arbeid..måtte støypes forsterkning på 3 av veggan.
Så har han tatt av bordkledninga på eine kortveggen førr å etterisoler. 1 etg va så dårlig satt opp, så han tok like gjerne bort alt inn til innerveggen og gjor heile den veggen på nytt, isolerte på nytt, førr deretter å lekt ut heile veggen (begge etasjan) og isoler ennu meir. Skifta begge vinduan i 2. etg, satt inn et litevindu nede (som bli på et soverom når vi bygg litt om til neste år) og deretter la ny bordkledning.
Nu e det veggen på inngangsida som står førr tur. Der skal veggen isoleres meir, det skal byttes vindu på kjøkkenet og over halve bredden skal bygges litt ut. Bli ny/større gang med en liten altan. Første del som han skal start på over helga e å mur muren til utbygget.
E så heldig som har en handyman!

Bilda fra huset kommer snart, har ikke fått lagt inn alle på daten1 kommentar:

  1. Hehe, på tide du kom me neste innlegg! ;) Æ gleda mæ til å læs! <3 Hadde det veldig koselig på besøk!

    SvarSlett