søndag 30. september 2012

Slutt på helga


Hatt ei fin helg i Elsfjord. Mamma kom til Mosjøen på torsdagskvelden, og æ og Jakob blei med ho innover til Elsfjord på fredag. Pappa hadde hoppa av i Elsfjord torsdagen og dratt tidlig opp i skogen på elgjakt på fredagsmorran. Han jakta ilag med onkel Christoffer, onkel Lars og en som hete Nils og 2 andre jaktlag. På lørdag skøyt han en 6-spirs okse! Men sia de jakta med fleire jaktlag, blei det ikke vårres elg denne gangen.
Æ, mamma, Jakob, tante Lisbeth, (og tante Lisbeth sin nye hund, Steig), Ida og hennes venninne gikk trilletur og va å planta på kirkegården, på grava til mormor og morfar. Blei så nydelig!
Så feira vi tante Lisbeth sin bursdag på ettermiddagen, og kosa oss med både elgbiff og nachos på kvelden.
Marius kom også innover til Elsfjord på lørdag, etter guttekveld på fredagskvelden og hardt arbeid på lørdags formiddag med å få ferdig grunnmuren til den nye gangen han skal bygg til oss nu i høst.

I dag va vi ute lenge i det fine været! Marius og mamma prøvde fiskelykken, men blei dårlig med fisk. Marius fikk en litn torsk, men den fikk lev videre i fjorden.
Jakob blei trøtt av den gode høstlufta og sovna som en stein på magen min.Så avlutta vi dagen med deilig fårikål før vi vendte snuten mot Mosjøen igjen :)

.......  .......  .......


Før helga lagde æ masse hjemmelaga babymat til Jakob som æ har lagt i frysern. Lagde to forskjellige retta med laks og to med kyllingfilet. Jakob syns det va litt rart med laks, men han e det matvraket så gapa nu uansett kaslags mat han får servert.Og mens mammaen laga mat e det masse spennanes å rot i på kjøkkenet

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar